Napi3Ketua Cawangan bernilai RM100, Ketua Pemuda RM50, Ketua Wanita RM 50 dan Ketua Puteri RM00.00, marhain UMNO habuk pun tarak… Senario semakin menjadi-jadi dalam UMNO Pasir Mas dimana Ketua Cawangan dipanggil di DUN Chetok pada 10/06/2013 (Isnin) dan di agihkan duit RM100.

Ketua Pemuda serta Ketua Wanita Cawangan pada 11/06/2013 (Selasa) dan diagihkan duti RM50 setiap seorang.

Di minta supaya setia kepada Ketua Bahagian dan jangan menghadiri sebarang majlis anjuran selain Ketua Bahagian…

APAKAH INI NILAI SEORANG PEMIMPIN DI PERINGKAT CAWANGAN DI MATA DATO’ KETUA BAHAGIAN… BERAPAKAH PULA NILAI PENJAWAT YANG LAIN DAN AHLI BIASA DI MATA KETUA BAHAGIAN… ADAKAH BAGI BELIAU SEMUANYA MAMPU DIBELI DAN DINILAI DALAM BENTUK WANG RINGGIT?

Rumah Aimi

Rumah Aimi Jusoh, Tempat Ketua Caw., Ketua Pemuda dan Ketua Wanita dipanggil.

Apakah senario pemilihan 2008 akan berulang kembali? setelah setiap perwakilan di bayar dengan nilai tertentu semasa pemilihan… Maka setelah menang tiada apa yang disumbang oleh Ketua Bahagian kepada rakyat bawahan apatah lagi nak membela nasib rakyat.

Gerak kerja semasa Pilihanraya amat mendukacitakan. Tidak pernah berlaku dalam sejarah UMNO PASIR MAS. KUASA DIUTAMAKAN AHLI DIKETEPIKAN. TIDAK CUKUP LAGIKAH DENGAN KEKAYAAN YANG ADA. BERSYUKURLAH DENGAN NIKMAT ALLAH TERHADAP ANDA. BERUNDURLAH SECARA TERHORMAT. NAK KEJAR APA LAGI?

“Rekod bertanding dalam Pilihanraya yang lepas, Dato’ sudah 6 kali bertanding dan 5 kali telah tewas, hanya sekali sahaja menang itupun disebabkan ramai jentera datang membantu kerana Pilihanraya Kecil DUN Pengkalan Pasir. Menang dengan majoriti yang sangat tipis iaitu sebanyak 129 undi.”

Apakah jasa dan pembelaan Dato’ terhadap rakyat Pasir Mas selama ini? Tunjukkanlah mana-mana pembangunan yang bersekala besar yang ada di Pasir Mas hasil perjuangan Dato’ yang ada itu semua hasil dari pemimpin terdahulu… Harapkan dato’? Hampess…

Advertisements

7 responses »

 1. tok janggut says:

  teruk bena rekod..haha..

 2. Musa Noor says:

  Sama dgn harga supit beras

 3. mindaore says:

  dibuat macam upah pekerja jee..nak bayar..tak patut tak patut

 4. asmadi teliar says:

  lo ni duk sibuk anak sedaro dio hok baik ngan dato pa tu start masuk kapung dok canang nk bertanding ketua pemudo..kononnyo duit banyok….manifesto nk projeck cari saya….hahaha…maso wat kijo pru ari tu muko pn tok nampok…

 5. ramizul hakim says:

  calun kp sorang lg tu plk dengarnya bawak lari budget perarakan motor pemuda tendong. katanya sikit je..tp sikit pn lipat….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s